Even voorstellen

 

Harry Schuurs

Ik ben Harry Schuurs, getrouwd met Pit en we hebben samen drie kinderen. Als het weer even meezit stap ik op mijn racefiets voor een mooi ritje door de polder. Ik houd van een goed boek en kan me geen leven voorstellen zonder muziek.

Al meer dan 25 jaar ben ik actief in verzekeringen en nog steeds met veel plezier. Klanten op maat adviseren is de belangrijkste uitdaging van mijn werk. Onze klantenkring varieert van actieve ondernemers die de uitdaging niet schuwen tot particuliere klanten die zich graag tot in detail van hun toekomst verzekerd weten. Ze hebben allemaal een eigen verhaal en ik zoek daar graag de juiste financiële oplossing bij.

Voor een op maat gesneden advies kunt u een afspraak maken op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Marieke Bach

Ik ben Marieke Bach, getrouwd met Ronald en moeder van twee  volwassen zonen. In mijn vrije tijd doe ik aan Perfect Pilates en lees ik graag een boek. Verder hou ik van kamperen, wandelen of lekker een stuk fietsen met mijn man waarbij wij, als het weer het toelaat, het terrasje niet overslaan. In de zomer ga ik het liefst naar de zon om weer vitamine op te doen voor de winter.

Sinds 1993 werk ik bij Schuurs Verzekeringen, eerst samen met Harry, maar inmiddels in een leuk team met mijn collega’s Jon en Elly. U kunt bij mij terecht voor bijna alle zaken, voor een offerte of een schade, maar ook voor alle bankzaken zoals het openen van rekeningen of het afsluiten van uw bancaire lijfrente- voorziening.

U kunt bij mij terecht op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag.

Elly Pauw

Ik ben Elly Pauw, getrouwd met Henny en moeder van 3 sportieve jongens. Hoe kan het dan ook anders dat ik sportief ben aangelegd, want  fietsen, skeeleren en wandelen  in de vrije natuur doe ik ontzettend graag, maar ook voor winkelen en een potje klaverjassen ben ik  altijd te porren.

Al geruime tijd werk  ik in de assurantiebranche en dat doe ik nog steeds met  veel plezier. Onze klanten tevreden stellen met een goed advies , een correcte schadeafwikkeling of het oplossen van een probleem geeft mij veel voldoening.

Op maandag en vrijdag  ben ik u graag van dienst.

Jon Alberts

Mijn naam is Jon Alberts, getrouwd en we hebben samen twee kinderen, Sophie en Menno. Mijn hobby is met name fietsen en spinnen, ik lees in mijn vrije tijd graag een boek en geniet van een goed glas wijn. Ik werk sinds 2005 met veel plezier bij Schuurs Verzekeringen, daarvoor heb ik als financieel adviseur bij de Rabobank in Amstelveen gewerkt en bij Fortis Bank in Mijdrecht gewerkt.

Ik houd me voornamelijk bezig met adviezen ten aanzien van de aankoop c.q. verbouwing van de eigen woning, zowel van mensen in loondienst als zelfstandigen. Daarnaast houd ik me bezig met allerlei adviezen omtrent pensioenen. Mijn voornaamste drijfveer is persoonlijke aandacht voor de klant alsmede een inhoudelijk en kwalitatief goed advies geven.

Ik werk van maandag tot en met vrijdag.